Online Print Symposium 2022: Start-ups bevestigd

Wat hebben een nieuwe, op maat gemaakte textielproductie, individuele drankjes en AI in de logistiek met elkaar gemeen? Deze topics zijn voorbeelden van de Insight Pitches op het Online Print Symposium op 28 en 29 april 2022 in München!

Start-ups uit alle sectoren van online print konden zich aanmelden voor een van de presentatieplaatsen. Zes werden geselecteerd en zij zullen hun frisse aanpak presenteren op het Online Print Symposium. Voorlopig blijven de namen van de winnaars geheim. De organisatoren zullen hen achtereenvolgens bekendmaken vanaf zeven weken voor het evenement; één start-up per week. 

Ops2022

“Een wendbare industrie gedijt op nieuwe ideeën. Ideeën die vaak worden gevonden door jonge, dynamische bedrijven. De Insight Pitches brengen gevestigde en nieuwe bedrijven bij elkaar. Op deze manier krijgt de online printindustrie nieuwe inzichten en kunnen er zelfs geheel nieuwe businessmodellen ontstaan. Het zal in ieder geval een verrijking zijn voor alle deelnemers”, aldus Jens Meyer, mede-organisator van printXMedia.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK