Online Print Symposium 2022 op een gloednieuwe locatie

Veel zakelijke beurzen konden positief nieuws melden. Zo berichtten Sign2Com (deze week), Vakdag Print & Sign (12 oktober) en FESPA (12-15 oktober) dat zij definitief door kunnen gaan. Het Online Print Symposium volgt iets later (28 en 29 april 2022) en kondigt nu een nieuwe locatie aan die zowel onder normale als pandemische omstandigheden gebruikt kan worden.

Logo Ops 2022

Het gaat om het Science Congress Center in München, dat net geopend is in juni 2021. Mede-organisator Bernd Zipper is blij met de flexibele mogelijkheden die de nieuwe locatie biedt: “In het Science Congress Center München hebben we alle mogelijkheden om een pandemie-compliant evenement te organiseren, zowel in het symposium- als in het tentoonstellingsgedeelte. Alle specificaties kunnen op korte termijn worden geïmplementeerd, zodat niets een succesvolle OPS in april 2022 in de weg staat.”

Reeds gekochte tickets voor de originele datum van september 2021 behouden hun geldigheid. Vanaf nu kunnen er weer tickets voor de OPS worden gekocht.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK