Online Print Symposium verplaatst naar 2022

De organisatoren van het Online Print Symposium waren optimistisch dat zij het evenement in september met succes zouden kunnen organiseren. Helaas loopt het door de angst voor oplopende coronabesmettingen door de deltavariant anders en wordt het event verplaatst naar het voorjaar van 2022.

De organisatoren hadden gehoopt dat deze zomer een herstel van COVID zou brengen en dat een gezamenlijke OPS zou kunnen worden gehouden. Maar nu moeten alle betrokkenen de bittere pil slikken dat dit niet het geval is. Daarom wordt, tot grote spijt van de organisatoren en alle partners, aangekondigd dat het Online Print Symposium pas in 2022 weer kan plaatsvinden.

Ops 2022

De organisatie zegt overweldigd te zijn door het grote aantal inschrijvingen voor OPS. Zij kunnen de persoonlijke uitwisseling, die van essentieel belang is, zelfs met een virtueel evenement, niet voldoende tot stand brengen. Het hele team stelt nu alles in het werk om ervoor te zorgen dat het OPS in het voorjaar van 2022 doorgang kan vinden. De nieuwe, voorlopige datum is op 28 en 29 april 2022. Alle reeds gekochte tickets blijven geldig.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK