Eerste Komori Impremia NS40 geïnstalleerd in China

Kunstdrukwerk specialist Artron Art Group Co, Ltd., in Shenzhen in de provincie Guangdon in China, tekenden pas afgelopen maand tijdens China Print 2021 de overeenkomst met Komori. De NS40 werd afgelopen weekend geïnstalleerd.

Landa heeft altijd gezegd dat de Komori variant van de Landa-technologie onder de naam Impremia NS40 vooral bedoeld was voor de markten in Azië. Benny Landa zei dat Komori als geen ander weet hoe die markten aldaar benaderd moeten worden en gaf daarmee aan dat vooral niet zelf te willen gaan doen.

ns40

Artron Art Group, opgericht in 1993, is de grootste commerciële drukkerij in China op het gebied van kunstdruk, zoals kunstboeken en veilingcatalogi. Het kunstgerelateerde drukwerk van het bedrijf staat hoog aangeschreven bij ’s werelds meest gerenommeerde ontwerpers. Komori werkt al sinds 1996 strategisch samen met deze vooraanstaande commerciële drukker van kunstboeken en -publicaties.

Bron: Komori

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK