Komori installeert Impremia NS40 bij verpakkingsdrukkerij in Japan

Langzaam maar zeker begint Landa zijn S10 en S10P wereldwijd uit te rollen. Voor 2019 staat de teller in totaal op 11 machines. Komori is een belangrijke toeleverancier voor Landa, voor wat betreft de basis van hun systemen. Komori mag de technologie van Landa onder eigen label verkopen en doet dat nu voor het eerst.

Shinwa Factory is net zoals Komori in Japan gevestigd, en dat maakt de keuze voor Komori in plaats van Landa misschien een stukje makkelijker, wellicht in verband met service en support. Inmiddels rolt Landa wereldwijd een compleet nieuw service-concept uit, voor een groot deel gebaseerd op IOT (Internet Of Things) technologie. Binnenkort een interview met Landa op de website van printmedianieuws over onder andere de innovatieve visie van Landa op het gebied van service en support.

ns40

Impremia NS40

De Impremia NS40 was tijdens DRUPA 2016 voor het eerst te zien in een toen nog bestaande conceptfase. Tijdens DRUPA 2020 zal Komori zich volledig richten op de verkoop van deze ‘Landa variant’. Op de Nederlandse website van Komori wordt de NS40 niet vermeld. Daar is alleen de Impremia NS29 te zien, die in samenwerking met Konica Minolta werd ontwikkeld.

Bron (bewerkt): persbericht Komori

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK