Papieren opbergalternatieven voor ouders

Ontwerper Liefs van Cindy komt met diverse papieren en kartonnen producten als alternatief voor de doelgroep van ouders, voor het opruimen van speelgoed of bewaren van knutselwerkjes. Personaliseren kan met variaties in naam, kleur opdruk en opdrukvormen.

Paperbag Cindy

Ontwerpster Cindy begon haar merk naar eigen zeggen door een wens naar originele cadeaus. Met de DIY paperbag set kun je een eigen opbergzak samenstellen. Je bestelt de opberger in de gewenste kleur en laat daarop je eigen naam printen. Vervolgens kun je met stickers aan de slag om de zak helemaal naar wens te maken. Het merk biedt ook papieren bewaarbundels en -mappen die evenzo te personaliseren zijn. Ook geeft ontwerpster Cindy een bijpassend boek uit voor deze doelgroep. “Uitspraken van kleine kinderen zijn vaak hilarisch, maar voor je het weet ben je ze weer vergeten. Zonde! Schrijf grappige opmerkingen en leuke weetjes op in het Kletspraat invul- en bewaarboek. Het verzamelboek kun je laten personaliseren, zodat je precies weet van welke praatjesmaker het boekje is.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK