Nieuwe Directeur voor Insad Grafisch

Per 6 maart is Theo Basten benoemd als directeur van Insad Grafisch door Insad Holding B.V. Theo Basten is een gepassioneerde professional met jarenlange ervaring in de grafische sector. Een bouwer met bewezen kennis en resultaten in de vakgebieden sales & marketing en algemeen management. Theo Basten was mededirecteur van DPN-Rikken Print en daarvoor van 2004 tot 2016 directeur/eigenaar van Rikken Print.

Insad Grafisch ontwikkelt en beheert managementsoftware (o.a. Drumis) voor de grafimedia branche. Dit zijn specialistische informatiesystemen voor kleinere en middelgrote organisaties. Printmediahub, het platform voor drukwerkinkoop, is hier een goed voorbeeld van. Begin 2018 werd directeur/eigenaar van Insad Grafisch Gerard van Helsdingen getroffen door een ongeneeslijke ziekte. Na een oneerlijke strijd van iets meer dan een half jaar is Gerard op 27 november 2018 overleden.

Volledig in de geest van Gerard hebben de medewerkers van Insad Grafisch grote inzet en flexibiliteit getoond. Gecombineerd met het blijvende vertrouwen van de relaties hebben zij zo de continuïteit, als een van de leiders op het gebied van IT-systemen voor de grafische sector, kunnen waarborgen. Met de zeer ervaren Theo Basten aan het roer gaat Insad Grafisch een mooie toekomst tegemoet, waarin zowel marktaandeel als winstgevendheid uitgebouwd wordt. De komende maanden zal Theo veel tijd en aandacht besteden aan uitgebreide kennismaking met de relaties van Insad Grafisch.

Op 26, 27 en 28 maart is Insad Grafisch aanwezig op de Sign & Print Expo GO 2019 (standnr. F 110) in Gorinchem. Hier kunt u ons ontmoeten en op de hoogte gebracht worden van de nieuwste ontwikkelingen van Drumis en Printmediahub.

Bron: persbericht Insad

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK