Febelgra benoemt nieuwe algemeen directeur

De Raad van Bestuur van Febelgra heeft tijdens een bijzondere vergadering van 19 oktober beslist om de dagelijkse leiding van de federatie over te hevelen naar Marc Vandenbroucke. Deze functie van algemeen directeur werd voorheen waargenomen door Philippe Van Ongevalle.

logo-febelgraPhilippe zal na verdere samenspraak met de Febelgra leiding en op vrijblijvende wijze beschikbaar zijn om enkele economische en politieke dossiers te ondersteunen gedurende een bepaalde termijn.

marc-vandenbroucke

Marc Vandenbroucke

Marc was al actief als bestuurslid binnen Febelgra. Hij heeft daarnaast vooral als hr-directeur bij Corelio Printing een carrière opgebouwd in de dienstverlening, de farmaceutische én de grafische industrie. Marc zal naast de operationele leiding de focus leggen op de hervorming van de bestaande federatie. De algemene doelstelling voor de komende maanden is: de federatie verder te moderniseren en de dienstverlening aan de leden te optimaliseren met het ganse Febelgra-team.

Het bundelen van bepaalde activiteiten en dienstverleningen in synergie met enkele gelijkaardige federaties, is hierbij één van de strategische oefeningen die de komende maanden intensief zullen worden gemaakt.

Bron: Grafisch Nieuws

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK