Van der Most viert Boomfeestdag

Koninklijke Van der Most liet de Boomfeestdag op woensdag 10 november niet zomaar voorbij gaan. Samen met de Jenaplanschool en de Gemeente in Heerde hebben zij de eerste boom geplant van een nieuw aan te leggen bos en laten zien hoe de papiercyclus werkt.

Van Der Most Boomfeestdag

De activiteit is bedoeld om stil te staan bij een duurzame leefomgeving. Van der Most: “Om dit in de praktijk te brengen, heeft de burgemeester van de gemeente, samen met Cor van der Most, de eerste boom geplant voor een nieuw aan te leggen bos. Hierna mochten kinderen uit de oudste groep zelf bomen planten en het bos stukje bij beetje uitbreiden. We hebben door tekst en beeld laten zien hoe de papiercyclus werkt, welke belangrijke bijdrage de Europese papierindustrie levert aan duurzaam beheerde bossen, hoe papierafval uiteindelijk op verschillende manieren wordt hergebruikt en waarom bomen zo belangrijk zijn voor een duurzame leefomgeving. Deze informatie is binnenkort voor iedereen beschikbaar door het scannen van de QR-code op het informatie-
bord dat we later op de plantplek plaatsen!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK