Eerste DeepScreen campagne met Johnnie Walker

Johnnie Walker en Ocean presenteren de allereerste DeepScreen campagne in Nederland, een ware
3D experience. Deze DeepScreen campagne is te zien op de digitale schermen Amsterdam Leidseplein en Rotterdam Binnenwegplein.

Ocean Deepscreen

Johnnie Walker wilde een next level digital-out-of-home campagne – iets unieks, iets anders. Ocean Nederland presenteerde precies op dat moment een nieuwe 3D-techniek om adverteerders de mogelijkheid te bieden bestaande en nieuwe technologieën te benutten en op die manier spectaculaire publiekservaringen te bieden. Precies hetgeen dat Johnnie Walker op dat moment zocht.

Door middel van Ocean’s gepatenteerde templates maakt Ocean 3D toegankelijk. Deze templates kunnen worden gebruikt om het artwork op de juiste manier te vervormen en een unieke illusie te creëren op de schermen. DeepScreen maakt gebruik van een techniek die ‘anamorfose’ of ‘geforceerd perspectief’ wordt genoemd. Het is een manipulatie-
techniek waarmee beelden wiskundig vervormd worden tot een optische illusie. Zodra de beelden bekeken worden vanuit een specifieke hoek wordt namelijk de illusie van diepte (3D) gecreëerd. DeepScreen werkt het beste op full-motion schermen. Onze ogen zijn getraind om alles dat beweegt in onze omgeving te zien en te volgen. Lees er meer over op de website.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK