‘Travelpro’ na anderhalf jaar weer terug als glossy

Vakblad Travelpro keert na meer dan anderhalf jaar digitaal te zijn verschenen, terug als een papieren reisglossy. Vorige maand ontvingen de abonnees de eerste hernieuwde editie van het maandblad.

Travelpro Logo

Travelpro (voorheen bekend als Reisburo Actueel) koos in onzekere tijden voor ‘digitaal, maar luisterde vervolgens naar de doelgroep van de uitgave. In januari keerde de uitgave weer – op veler verzoek – terug in print. Het magazine is vooral bedoeld voor de reisprofessional. Diepgaande interviews, achtergrondverhalen en research-artikelen vormen de redactionele formule van het blad.

De oplage bedraagt ca. 5400 exemplaren.

CEO T.J. van Apeldoorn zegt: “Het digitale magazine was een tijdelijke oplossing voor ons. Dus mijn team en ik zijn erg blij dat we eindelijk deze stap kunnen zetten. Elke maand ligt de geheel vernieuwde glossy ‘TravelPro’ op de mat bij de reisprofessional.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK