Komori System G38 rotatiepers in Praag bij magazinedrukker Triangle

Het getal 38 staat voor 38″ breedte bij de Komori rotatiepers. Deze H-UV gedroogde rotatiepers werd onlangs bij Triangle in Praag geïnstalleerd.

System G38 Komori
Triangleprint

Het bedrijf bestaat volgens de website ruim 27 jaar, heeft zo’n 100 werknemers in dienst en bedient ruim 500 klanten. Het bedrijf vertegenwoordigt de vier disciplines tijdschriften, catalogi, kalenders en folders.

System G38 goed voor 11 miljoen vellen per maand.

Op de website is op de homepage nog geen melding gemaakt voor de Komori-installatie. Het bedrijf werkte al met een combinatie van Heidelberg, Müller Martini, Wohlenberg en HP Indigo-apparatuur.

Bron: Komori

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK