Roland DG klaar voor Printwear & Promotion Live!

Roland DG heeft zijn plannen bekendgemaakt voor Printwear & Promotion Live! 2022, het evenement dat onlangs werd uitgesteld tot april.

Nec Roland

De fabrikant zal op het evenement zijn Texart XT-640S-DTG Multi-Station Direct-to-Garment Printer VersaSTUDIO BN-20A, VersaUV LEC2-330/640 printer/snijplotters, VersaUV LEF2-200 printer, en TrueVIS SG2-300 printer/snijplotter tonen.

Printwear & Promotion Live! 2022 zou eigenlijk in februari plaatsvinden, maar zal nu plaatsvinden van 24 tot 26 april.

Bezoekers kunnen tijdens Printwear & Promotion met de experts van Roland DG spreken over elke printer en live demonstraties bijwonen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK