Top 5 high-end printerfabrikanten 2018: de ‘uitslag’

De redactie van Printmedianieuws nam in de afgelopen maanden 13 high-end printerfabrikanten onder de  loep. De concurrentie is hevig, vooral op marketing van inkjet- en tonervariaties, applicaties en duurzaamheid. Een sluitende conclusie is dus niet te geven, wel aandachtspunten en marktbewegingen, die samen een leidraad vormen om per bedrijfssituatie aan de slag te kunnen. Een keuze maken vergt anno 2018, en dus  ook in het komende jaar, een extreem goede voorbereiding. Lees hier de conclusies en aanbevelingen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK