Conclusies ‘High-end printerfabrikanten 2020’ bij printmedianieuws

Net zoals vorig jaar heeft de redactie van printmedianieuws de conclusies van de serie ‘High-end printerfabrikanten’ voor iedereen beschikbaar gesteld als ‘eindejaarspresentje’.

High End 2020 Conclusies Kopbeeld

Canon, Epson, Fujifilm, Heidelberg, HP Indigo, Kodak, Konica Minolta, Landa, Ricoh, Screen, Xeikon en Xerox werden voor de zesde keer onder de loep genomen.

Lees deel 1 en deel 2.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK