Conclusies high-end printerfabrikanten bij printmediannieuws

De redactie van printmedianieuws heeft de eindconclusies van de serie ‘high-end printerfabrikanten 2019’ gepubliceerd. Het artikel is ook voor niet-abonnees beschikbaar als ‘cadeautje’ aan het einde van dit jaar.

De redactie nam de ontwikkelingen van Canon, Epson, Fujifilm, Heidelberg, HP Indigo, Kodak, Konica Minolta, Landa, Ricoh, Screen, Sharp, Xeikon en Xerox onder loep in de vijfde editie van deze serie. Inmiddels is het speelveld van niche markten, niche applicaties, workflows, substraten en consumbales zich flink aan het verbreden. De redactie bekijkt dan ook of de serie zelf verbreed kan worden en zich niet meer exclusief richt op het segment ‘production printing’, waarop deze serie van oorsprong was gebaseerd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK