BDU koopt titels van de Persgroep

De Persgroep Nederland verkoopt per 1 januari de huis-aan-huiskranten Leusden Nu, Soest Nu en Nijkerk Nu aan BDU Media. De titel: ‘Leusden Nu’  wordt uit de markt genomen en geïntegreerd in de Leusder Krant. Momenteel geeft de Persgroep in de regio Leusden, Soest en Nijkerk al drie kranten uit. In hetzelfde gebied verschijnen ook diverse titels van BDU Media, welke naar eigen zeggen marktleider is in die regio. In de aangekondigde samenwerking verkoopt de Persgroep weliswaar haar drie titels aan BDU Media, maar kunnen adverteerders voor die regio nog steeds terecht bij de Persgroep. Advertenties worden namelijk doorgeplaatst in de BDU-kranten. Ook lezers blijven met de BDU-kranten hun vertrouwde lokale nieuws krijgen. De Persgroep en BDU Media denken dat de toekomst van de lokale kranten in de regio Leusden, Soest en Nijkerk voorlopig verzekerd is.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK