Themamiddag met karton in de hoofdrol

Op 5 oktober organiseert de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier- en Verpakkingsmaterialen (NVGP) in samenwerking met het Informatiecentrum Papier & Karton een themamiddag, met karton in de hoofdrol!

Karton Themamiddag

Leden van het KVGO, Koninklijke VNP, Papier Recycling Nederland en de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier- en Verpakkingsmaterialen (NVGP) zijn welkom. Voor meer info, kijk even op de website van het IPK.

Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK