PrintSquare in Haarlem investeert in Canon Colorado M5W UVgel printer

Op steenworp afstand van het redactiekantoor van printmedianieuws/blokboek is het bedrijf PrintSquare gehuisvest. Inmiddels bestaat het bedrijf al toen jaar en staat onder leiding van Ronald Aarts. Het jubilieum viel samen met een investering in een nieuwe groot format printer van Canon.

Printsquare

Bart Draaisma, Sr. Account Manager Large Format Graphics bij Canon Benelux NV was erbij om het feest te vieren en deelde op zijn LinkedIn pagina:: “Vandaag werd ik vol enthousiasme ontvangen door Ronald Aarts en zijn team van PrintSquare te Haarlem. 10 jaar na de oprichting hebben zij dit heugelijke feit bekroond met de aanschaf van een Canon Colorado M5W UVgel printer.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK