Medewerking gevraagd voor vragenlijst ‘Papier & Karton’

Bas, Gwen, Jaron en Robin – vierdejaars communicatiestudenten aan de Hogeschool Utrecht – voeren momenteel in opdracht van Informatiecentrum Papier & Karton een onderzoek uit naar de behoefte aan kennisdeling binnen de papier- en kartonketen (op het vlak van verduurzaming en innovatie).

Papier Industrie

Ben je werkzaam in de papier- en/of karton industrie, dan help je deze studenten en het Informatiecentrum Papier & Karton enorm door de enquête in te vullen: heel erg bedankt voor je medewerking!

Bron: LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK