Inspiratiemiddag over direct-mail door KVGO en PostNL

KVGO en PostNL houden op 18 januari in het Postsorteercentrum PostNL in Nieuwegein een middagsessie over direct-mail.

Grote Veranderingen Bij Postnl Vanaf 2023 Kl Red

De bijeenkomst voor KVGO-leden komt op een moment dat juist PostNL onder andere het besluit heeft genomen om per 1 januari direct-mail niet meer ‘apart‘ te behandelen.

Het KVGO schrijft op haar website: “Een krachtige direct-mail die op de deurmat ploft; daar trek je de aandacht mee. Het KVGO en PostNL nodigen je van harte uit voor een inspirerende middag over post. Laat je op woensdag 18 januari 2023 verrassen door de kracht van dit middel.”

Een kijkje achter de schermen met een rondleiding door het sorteercentrum maakt deel uit van het programma

Meld je dan aan via de uitnodiging die dezer dagen bij de KVGO leden op de deurmat valt, of meld je aan via evenement@kvgo.nl. Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 40 deelnemers. Vragen? Neem contact op via info@kvgo.nl of bel 020 – 543 56 78.

Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK