Printmedia producties scoren goed op roze events

Het weer mag dan (nog) niet helemaal meezitten, het is wel op en top zomer met allerlei evenementen. En events zijn traditiegetrouw goed voor printmedia producties. Kijk mee naar enkele van dit weekend, die toevallig allemaal een roze tintje hebben!

Pride Amsterdam, dit jaar voor het eerst onderdeel van Queer & Pride Amsterdam, start bijna en deze 10-daagse ‘week’ staat helemaal in het teken van vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Die vrolijke energie moet natuurlijk ook verbeeld worden in print en daar werkte onder andere printshop Cito Dartli aan. “Geef de ruimte een extra kleurrijke look met deze honingraat borden (reboard) en anti slip vloersticker.”

Ook de Tilburgse Kermis, altijd inclusief een Roze Maandag, is weer in volle gang. Q-Promotions leverde de feestelijke banners om de Hollandse feesttent van Jupiler Bierhal te laten stralen.

Logo Barbie

Roze is nog nooit zo populair geweest! Want de hype rondom de Barbie film is je vast niet ontgaan, mede door de waanzinnige marketing – waarschijnlijk met dito marketingbudget – van Mattel en de filmmaatschappij. Ook in print zijn er vele Barbie-uitingen te vinden, niet in de laatste plaats in de bioscopen zelf. Er zijn uiteraard posters, maar je kunt ook in een levensgrote verpakking van Barbie stappen in de fotobooth van paperart. Waar ga jij een kijkje nemen dit weekend?

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK