Een week vol online print events

Mocht je het willen, dan kun je de hele week achter je laptop zitten om online printpresentaties te volgen. Deze week is er namelijk de virtuele drupa, de web2print marathon van INKISH en het Insight Webinar van Canon.

Virtualdrupa Credit Maximilianbeck 1

De internationale grafische vakbeurs drupa gaat digitaal van start deze week van 20 t/m 23 april, met meer dan 200 standhouders op een virtueel platform. Twee van de meest in het oog springende standhouders zijn HP en Landa. Standhouders kunnen hun producten en innovaties via live websessies presenteren. Verder zijn er live streams van internationale sprekers over trendtopics als: AI, Circular Economy, Connected Consumer en de platformeconomie.
Registreren voor deze Virtual drupa kan hier.

Inkishtv

Morgen gaat het INKISH event ‘Learn With Us – Sell Print Online’ van start. Tot en met donderdag 22 april kun je bijna aaneengesloten 18 live demo’s bekijken van web2print aanbieders van over de hele wereld. Hosts Morten Reitoft en Jacques Michiels hebben elk web2print team uitgedaagd om te presenteren zonder standaard PowerPoint.
Check alle web2print sessies en meld je aan.
Aanmelden voor de Nederlandse deelnemer Prindustry kan hier.

Canon

Ook andere grafische bedrijven zitten niet stil. Canon presenteert morgen het Insight Webinar. Valery Bartels, Customer Marketeer bij Canon Nederland, en Ulbe Jelluma, Algemeen Directeur van Print Power, nemen je in 45 minuten mee hoe marketeers vandaag de dag denken over de rol van print in hun marketingmix, en inspireren je met inzichten en concrete praktijkvoorbeelden.
Inschrijven Insight Webinar.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK