Terugkeer puntzak voor portie patat

Het einde van de plastic bakjes en vorkjes was volgens Omroep Gelderland voor snackarhouder Gerrit-Jan Beumer van snackbar ‘t Beumertje geen probleem: De terugkeer van de puntzak patat.

Tegenwoordig worden de puntzakken met duurzaam papier geproduceerd (dus er is geen sprake van oud krantenpapier, dat mag niet vanwege de voedselveiligheid) en inkt op waterbasis. De gebruikte lijm is op basis van aardappelzetmeel.

Bron: Omroep Gelderland

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK