Apple afgelopen vrijdag boven 3000 miljard dollar beurswaarde

Apple sloot afgelopen vrijdag als eerste bedrijf ter wereld de beurs af met een waarde van meer dan 3000 miljard dollar. het bedrijf ‘hikte’ al langer tegen die grens aan. Apple nam andere techfondsen mee in het korte termijn succes.

Koers Apple

Beurswaarden van bedrijven – zeker in de techsector – vertonen doorgaans grillige patronen. Het succes van Apple kan vandaag zomaar weer een waarde onder de 3000 miljard dollar opleveren. Maar CEO Tom Cook zal zich daarover nauwelijks zorgen maken.

Nvidia, een ontwikkelaar en fabrikant van videokaarten (voorheen ook toegepast in Apple) passeerde de beurswaarde van 1000 miljard dollar, door een toename in het aandeel van 3,6%. Tot slot stegen ook Facebook, Microsoft en Amazon in waarde. Maar al die cijfers kunnen vandaag weer in een handomdraai veranderen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK