Apple overtreft met ruim 1100 miljard de beurswaarde van Microsoft

Het was aanvankelijk wat ‘kwakkelen’ rondom de 1000 miljard aan beurswaarde voor Apple. Apple was weliswaar de eerste die de grens van 1000 miljard haalde, maar Microsoft leek stabieler in die positie rondom dat getal. Apple kwam afgelopen week boven de 1100 miljard. Zal dat zo blijven?

Het blijft speculeren, de grilligheid van beurswaarden van grote bedrijven is net zo onvoorspelbaar als het weer. Op dit moment is juist Microsoft grillig in ‘ups en downs’ rondom hun beurswaarde. Apple groeit langzaam maar gestaag. Duidelijke zakelijke argumenten zijn er niet. Het bedrijf introduceerde weliswaar een aantal nieuwe producten tegen lagere prijzen, maar erg innovatief waren deze aankondigingen niet.

Naast Microsoft heeft ook Amazon even boven de 1000 miljard gestaan, maar de beurswaarde van dit bedrijf schommelt rond de 870 miljard dollar.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK