Draadloze ledverlichting als lesstof op Mediacollege Amsterdam

Ze waren te zien op de Sign & Print Expo beurs dit jaar in Gorinchem, en ze waren genomineerd voor de CMBO innovatieprijs. De draadloze ledverlichting van het bedrijf Stogger. Het Mediacollege in Amsterdam neemt ‘ze’ op in een innovatief lesprogramma in de signopleiding.

Stogger Wireless Lighting gaat de opleiding zelfs sponsoren. Zo mooi kan de combinatie tussen onderwijs en het bedrijfsleven inhoud krijgen. De ‘lampjes’ worden onderdeel van de Sign opleidingen binnen het Amsterdamse middelbare media-opleidingenaanbod. Docent sign en studiebegeleider Joke van Leeuwen noemt de komst van de Stogger-innovatie (die gepatenteerd is) een welkome aanvulling op het digitale aanbod binnen de signopleiding. Digital signage wint jaarlijks fors aan marktaandeel, dus voor het onderwijs van belang om hier tijdig op in te spelen.

leds-mediacollege-stogger

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK