Hillegomse zeefdrukker heeft primeur

Aelen-Van-Leeuwen-Screen-Truepress-Jet-W1632UV

Onlangs werd bij digitaaldruk- en zeefdrukbedrijf Aelen en van Leeuwen in Hillegom een Screen Truepress Jet W1632UV geïnstalleerd. Het is inmiddels de vierde innovatieve grootformaat UV-inktjetprinter waar Aelen en van Leeuwen mee werkt en tevens een primeur in Nederland.

Met de 12 picoliter micro droplet printkoppen en een snelheid van 94M² p/u is de Screen Truepress Jet W1632UV een welkome aanvulling op het machinepark van het bedrijf, dat verder bestaat uit een enorm grote, hoogwaardige vierkleuren zeefdrukpers van het Zweedse merk Svecia en een Inca Onset S20 digitaal grootformaat printsysteem . De nog hogere resolutie van de Truepress tezamen met de flexibele inkten biedt Aelen en van Leeuwen de gelegenheid vooral nog betere producten te maken. Producten die bedoeld zijn om op korte afstand te worden bekeken zoals tafeldisplays, menukaarten  en lampenkappen. Bovendien is de Truepress uitermate geschikt voor wat kleinere oplagen in hoge kwaliteit en een ideale back-up voor het moment dat de andere machines bezet of in onderhoud zijn.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK