Klarna maakt achteraf betalen via het internet mogelijk

KlarnaVia het internet betalen is voor Web2Print en digitale content aanbieders een belangrijke schakel in het verkoopproces. Betalen via het net is een zaak van vertrouwen, kosten, gebruiksgemak en snelheid. Het is een service die door veel bedrijven zoals alle grote banken, PayPal en BitCoin aangeboden wordt. Ook Apple, Amazon en Google kijken met een begerig oog naar deze groeiende markt. Klarna, een van oorsprong Zweeds bedrijf denkt in die markt ook een rol te kunnen spelen met een paar unieke services. De belangrijkste daarvan is de mogelijkheid voor geregistreerde klanten om achteraf te betalen met een soort elektronische creditcard, dat is een oplossing waaraan ook de grote jongens zoals Paypall werken. Klarna is nu ook in Nederland actief en als je een alternatief zoekt voor de bestaande mogelijkheden is een bezoek aan hun site de moeite waard.

 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK