Nieuw Apple patent maakt het mogelijk een computer zonder beeldscherm en een 3D interface te bouwen

Als de Apple patenten beschreven door Patently uitmonden in een verkrijgbaar product dan zullen we in de toekomst geen beeldscherm meer nodig hebben om digitale informatie te bekijken. We hebben dan ook geen muis of aanraakbeeldscherm meer nodig om door die informatie te bladeren. Dat doen we met bewegingen die in 3D beelden vertaald worden. Voorwaarde voor de toepassing van de meer dan 50 patenten die Apple op dit gebied bezit is wel dat het energieprobleem opgelost wordt en dat het nu al bekende effect van ‘beeld zeeziekte’ – veel mensen worden misselijk bij het zien en besturen van dit soort systemen – beperkt kan worden.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK