Beste digitale labelpers

Gesponsord bericht

 

Screen-Truepress-Jet-L350UV-digital-label-pressVerkozen tot beste labelprinter in 2014 is de Truepress Jet L350UV van Screen. Het waren de European Press Association Awards die de prijs aan deze innovatieve professionele label printer uitreikte. Het bijzondere aan deze digitale pers is zijn productiviteit en kwaliteit. Met een uptime van negentig procent laat hij vele vergelijkbare producten achter zich. De inkjet technologie is contactloos, wat ervoor zorgt dat de productiebetrouwbaarheid hoog is. De Screen L350 heeft een CMYK kleurbereik dat dertig procent groter is dan vergelijkbare machines met toner of electro-inkt technologie.

Salesmanager Wim Koning kan er alles over vertellen, mail: wim.koning@screeneurope.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK