Ipskamp Printing heeft primeur

Ipskamp Printing breidt haar printerpark uit met de Océ ProStream 1000: de ‘next generation’ rotatieve kleuren inkjet-productieprinter van Canon. De ProStream combineert de beste eigenschappen van bestaande high performance inkjettechnologieën met Canon-innovaties, om de kleurkwaliteit en flexibele inzetbaarheid van snelle, rotatieve inkjet-productieprinters naar een nog hoger niveau te tillen. Voor Ipskamp Printing biedt dit mogelijkheden om klanten hoogwaardige producten met variabele content aan te bieden. Ipskamp Printing is het eerste bedrijf in Nederland dat investeert in de nieuwe ProStream.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK