Strijd rond faillissement Ipskamp

BB150910 IpskampDe grootste drukker van Twente heeft het niet gered, Ipskamp is failliet. Het 35 jaar oude bedrijf is ten onder gegaan aan de daling van de vraag naar drukwerk.

Het faillissement is nu onderwerp van een strijd die vroegere eigenaren, de familie Ipskamp met de huidige eigenaar Olde Hampsink over de media uitvechten.

Het artikel in Tubantia geeft een goed inzicht welke emoties er bij de ondergang van een voormalig familie bedrijf komt kijken.

Volgens de familie was de zaak nog wel te redden maar de huidige eigenaar zag geen andere mogelijkheid dan de stekker eruit te trekken. Na de verkoop van de drukkerij in 2010 gingen Henry en Jeroen Ipskamp hun eigen weg met het tot de Ipskamp Groep behorende NetzoDruk en de internetlabels Drukhetnu.nl en Boekenenbrochures.nl, beide online drukwerk. Nu hebben ze zich bij de curator gemeld om het oude familiebedrijf weer over te nemen.

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK