Inschrijving Sign+ Award 2020 geopend

Het is zover. De inschrijving voor de Sign+ Award 2020 is geopend. Signbedrijven kunnen via deze tweejaarlijkse vakwedstrijd laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche is. Express yourself!

cover-sign-2020-janSign+ Magazine/Sign.NL organiseert eens in de twee jaar de Sign+ Award, waarin vakmensen uit onze branche hun mooiste projecten kunnen laten zien. Op de campagnebeelden van deze editie van de Sign+ Award staan vrouwen met Venetiaanse maskers centraal. Zij verbergen hun gezicht en toch worden we gegrepen door de expressiviteit van deze creatieve en kleurrijke façade. We roepen signmakers op hun creaties te tonen. Wees trots op de creativiteit die u in huis heeft en het vakmanschap waarmee u mooie projecten realiseert. Oftewel: Express Yourself!

Doe mee!

De Sign+ Award 2020 is een mooie gelegenheid om te laten zien waartoe uw bedrijf in staat is. Want ook u heeft de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld ten minste één project gemaakt dat de moeite waard is om met de markt te delen. Deelname is gratis! Geef uw visitekaartje af aan (potentiële) klanten. Bovendien maakt u kans op een mooie award en een geldbedrag van 1.000 euro. En met de komst van Fespa Nederland als sponsor is een extra prijs in het leven geroepen:
de Fespa Innovatie Award. Bekijk hier het volledige prijzenpakket.

Bron: sign.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK