Symposium Grafisch & Food

In de Ontwerpfabriek van Cipab in Zwolle wordt donderdag               26 januari het symposium Grafisch & Food gehouden.

Dit symposium laat zien hoe belangrijk grafische vormgeving is voor voeding en drank. Deelnemers gaan genieten van de wereld van kookboeken, bier, foodstyling, culinaire glossy’s, biologische huisstijlen en snoepverpakkingen. De zes sprekers laten in zeer gevarieerde presentaties zien, welke bijdrage zij leveren aan het lekker en mooi maken van voedsel en drank. Het symposium is van 10.30 tot 17.30 uur aan de Nijverheidstraat 11 in Zwolle. Kaarten kosten 85 euro, 50 euro voor studenten, en zijn te koop via www.stichtingprint.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK