Printadvertentie meest betrouwbaar

Print is en blijft het meest betrouwbare advertentiemedium. Vier op de vijf (82%) van de Amerikanen vertrouwt bij het maken van een aankoopbeslissing op printadvertenties in kranten en tijdschriften. Ook direct mail scoort goed; driekwart (76%) van de consumenten vinden advertenties in direct mail ‘betrouwbaar’. Commerciële boodschappen online worden door consumenten aanzienlijk minder betrouwbaar gevonden; zo vindt slechts een kwart van de Amerikanen digitale pop-ups betrouwbaar. Dit blijkt uit de October 2016 survey van MarketingSherpa.
Bron: The Content Strategist

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK