SI’BON houdt op 9 september event op Ameland

Het programma vindt plaats in de buitenlucht om alle mogelijke ‘coronagevolgen’ te elimineren.
Aanvang is 12.00 uur en eindigt om 20.00 uur op de pier van Holwerd.

Sign Buitenevent Sibon

Om deel te nemen moet je wel een sportieve instelling hebben. Het programma is voorzien van de nodige
semi-sportieve uitdagingen. In ieder geval is fietsen op Ameland al gebruikelijk voor het lokale vervoer. Daarnaast staan strandzeilen, in de branding raften en eventueel boogschieten op het programma.

Aanmelden

Door sponsorbijdragen van een tiental aangesloten leveranciers zijn de kosten voor deze dag relatief laag. Aangesloten signbedrijven betalen 65 euro per persoon, aangesloten leveranciers 95 euro. Dat is inclusief consumpties, lunch en diner. Per bedrijf mogen maximaal drie deelnemers aanmelden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK