SDIM viert 15-jarig bestaan met eigen magazine (en biertje)

De 15e verjaardag van het Haarlemse online marketingbureau SDIM is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Naast een eigen biertje is er een eigen magazine samengesteld.

Sdim Magazine En Biertje

Toen SDIM 10 jaar bestond, werd er ook al een magazine uitgebracht. Deze traditie zette zich voort en ook dit exemplaar staat naar eigen zeggen weer vol met de leukste werknemers-verhalen. “Van serieuze cases tot grappige quizzen; het magazine geeft de verhalen achter het bedrijf prachtig weer!” Het magazine is gedrukt Slimdruk. Het eigen biertje werd in samenwerking met de Haarlemse brouwer Uiltje Brewing Company gemaakt. Op het bierlabel prijkt het jubileum met de tekst: “de SDIM Sweet 15”.

“Er is in de afgelopen 15 jaar heel veel gebeurd in de online marketingwereld,” vertelt Pieter Borst die, samen met Tijmen van Duijvenvoorde, in 2018 het stokje van Jan Dirkzwager overgenomen heeft. “De uitbreiding van onze diensten zorgt ervoor dat we onze klanten op alle online vlakken kunnen helpen om nog succesvoller te worden.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK