Roland DG houdt geloof in virtuele showroom

Heel druk is het niet meer met online events. In de eerst echt corona periode werd het bijna mode om wekelijks talloze webinars in alle mogelijke varianten te organiseren. Roland DG heeft de lancering aangekondigd van een compleet nieuwe virtuele showroom voor de regio’s Europa en het Midden Oosten.

Wellicht is de timing op dit moment van de huidige ‘corona status’ juist heel goed. De twijfels over fysieke bijeenkomsten nemen nu weer toe op basis van de huidige gegevens. Maar bedrijven die geproefd hebben aan digitale showroom uitingen menen ook dat het juist toegevoegde waarde beidt op elk moment dat een (potentiële) klant zelf wil bepalen wanneer een bezoek in de agenda uitkomt. En dan kan een eerste digitale verkenning uitkomst bieden.

Bij Roland DG zijn momenteel 8 machines te bekijken, die elk in een 360 graden weergave bekeken kunnen worden. De line-up zal in de komende maanden verder worden uitgebreid.

Ar Tool Roland Dg

Naast de algemene machine weergave kunnen ook detail worden bekeken, zoals productie demo’s. Met de AR (Augmented Reality) tool kunnen (potentiële) klanten op ware grootte bekijken hoe een machine in hun eigen productieruimte geplaatst zou kunnen worden.

Bron: partnerbijdrage

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK