Pop-up showroom

Performance4You heeft in samenwerking met MediaCows de Exposurebox met LED ontwikkeld. De Exposurebox, een pop-up showroom, wordt nu ook geleverd met een LED-scherm van vijftien vierkante meter aan de bovenzijde. Het scherm biedt adverteerders de mogelijkheid actuele en relevante content te tonen die gevarieerd kan worden, afhankelijk van het moment van de dag en actuele gebeurtenissen.

Volvo Nederland is met Henk Scholten / Volvo de eerste adverteerder die gebruikmaakt van de Exposurebox met LED. Van 20 tot en met 27 maart werd de Volvo XC40 gepromoot op het Velperplein in Arnhem.

Harald Scholten, directeur en eigenaar van Henk Scholten / Volvo: “We merken dat het niet makkelijk is om mensen naar de showroom te krijgen, maar op deze manier brengen we de showroom naar de mensen toe. Daarnaast is het LED-scherm een extra toevoeging om emotie bij de consument los te maken.”

De afgelopen jaren is de vraag naar digitale schermen gegroeid, en heeft tijdelijke buitenreclame een steeds belangrijkere positie gekregen in de OOH-markt. Adverteerders bepalen steeds vaker zelf op welke locatie ze met hun doelgroep communiceren, en willen daarbij steeds vaker gebruikmaken van digitale media.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK