Maak de verbinding

Uitleg VKGO nr6 klUitleg nummer 6 van werkgeverscollectief VKGO is uitgekomen. Het magazine van de inspiratie vereniging heeft als thema: “Maak de verbinding”. In een tweetal interviews geven ondernemers Cees Scholten en Henk Oosterhuis hun visie op de toekomst van ondernemen in de grafische industrie. Wat we kunnen verwachten van studenten op het Grafisch Lyceum Utrecht blijkt uit het openhartige interview met docent Bert van Toor en studente Jamilla van Duuren.

Verder in dit nummer: wat verwacht het VKGO lid van zijn vereniging, heel veel inspirerende nieuwtjes en leden in de schoolbanken.

Geïnteresseerden in het magazine en in het lidmaatschap van VKGO kunnen een mailtje sturen aan uitleg@vkgo.nl. Zij sturen u dan het magazine De Uitleg en de aanmeldingsformulieren van de vereniging zonder extra kosten.

 

De Uitleg is een Blokboek.com productie in opdracht van VKGO.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK