Fujifilm presenteert cijfers eerste half jaar 2021

Fujifilm heeft binnen Fujifilm’s Materials division een omzetstijging van 13% bereikt in het eerste half jaar van het boekjaar 2021. Graphic communications is een onderdeel van die divisie.

Fujifilm is actief op vele gebieden, de gehele groep deed het maar liefst 21% beter in de verkopen, hetgeen voor het eerste half jaar neerkwam op € 9,25 miljard. Volgens de gepubliceerde persberichten deden vooral Healthcare en Imaging het erg goed. De totale operationele winst nam maar liefst 97% toe tot € 825 miljoen.
De omzet in Graphic communications nam 9,5% toe en noteerde 1,061 miljard euro.

Fujifilm Jet Press 750s Hsm

Twee producten die de aandacht trokken waren vooral de Jet Press 750S high speed module en de nieuwe Revoria toner machines, die stapsgewijs in bepaalde landen wordt geïntroduceerd. Natuurlijk ook volop aandacht voor de bestaande Acuity product portfolio. Daarnaast is Fujifilm ook toeleverancier van inkjetkoppen, die in diverse high-end inkjet machines worden toegepast.

Partnerbijdrage

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK