Record aantal bezoekers Fespa Berlijn

Met bezoekers uit 142 landen vestigt Fespa Global Print Expo 2018 in Berlijn een record, voor wat betreft internationale bezoekers voor de eigen show. In totaal trok de beurs meer dan 20.000 individuele bezoekers.
Volgend op de beslissing om de ‘Big’ Fespa te combineren met Fespa Digital, en er sinds 2017 een jaarlijkse evenementencyclus van te maken, trok Fespa Global Print Expo 2018 het grootste aantal bezoekers ooit tijdens de vierdaagse show in Berlijn. De teller kwam uit op 20.442 individuele bezoekers; dit betekent een stijging van 22% van het aantal individuele bezoekers ten opzichte van Fespa Digital 2016 in Amsterdam, het laatste vierdaagse evenement.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK