Fespa 2018: Where Print Takes Off

Fespa trapt de campagne voor Fespa 2018 Global Print Expo af met de slogan: ‘Where Print Takes Off’. De beurs vindt volgend jaar plaats van 15 tot en met 18 mei in Berlijn.
De slogan heeft betrekking op de rol van Fespa als internationaal platform voor nieuwe technologieën, ideeën en toepassingen, op het gebied van digitaal grootformaat printen, zeefdruk en textiel printen.
Fespa 2018 is verspreid over 10 hallen in Messe Berlin. Eén hal zal volledig zijn toegewijd aan substraten, als weerspiegeling van de kritische rol die media-innovatie speelt bij het mogelijk maken van de verscheidenheid aan applicaties.

De organisatie verwacht dat de beurs in 2018 de grootste ‘textielzone’ op Fespa ooit heeft. Dit jaar was er een toename aan exposanten die textieltoepassingen lieten zien, en de vraag ernaar blijkt nog steeds te stijgen. Twee hallen, gericht op textiel printen in Berlijn, zijn dan ook al ingevuld.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK