FESPA 2018 vier dagen, negen hallen in Messe Berlin

De eerstvolgende FESPA-beurs zal in Berlijn gehouden worden, van 15 tot en met 18 mei i 2018. In plaats van vijf dagen, zoals Hamburg 2017, wordt dit een show verdeeld over vier dagen.
In Berlijn verwacht de organisatie negen hallen te kunnen indelen, met zeefdruk-, digitale en textieloplossingen. Wederom wordt tegelijkertijd de European Sign Expo, voor niet-geprinte visuele communicatie-uitingen, gehouden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK