Reclameland investeert in afterpress voor met name hardcover omslagen

Reclameland heeft 1 miljoen euro geïnvesteerd in Horda boekenmachines. Dankzij de uitbreiding van het machinepark kan het bedrijf nu grote oplage hardcovers en multomappen maken.

Reclameland Boekenmachines

Tot voor kort lijmden medewerkers van Reclameland alle hardcovers nog met de hand. Dat kostte veel tijd en de oplage was vanwege dat tijdsbeslag beperkt. Met de nieuwe Horda machines kan dit nu geautomatiseerd tot oplages van enkele duizenden per dag.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK