CEPI Cartonboard en Pro Carton samen verder

Na een overleg van twaalf maanden gaan CEPI Cartonboard en Pro Carton fuseren onder de naam ‘Pro Carton’. Door hun krachten te bundelen, willen de twee internationale sectororganisaties een sterkere groep in het leven roepen met één stem die in de kartonindustrie zwaarder doorweegt.

Pro Carton

Grafisch Nieuws uit België schrijft over de achtergronden van deze bundeling van krachten. “Door de fusie ontstaat een efficiëntere en krachtigere groep die beter haar stem in de karton- en verpakkingsindustrie kan laten horen”, verklaart Pro Carton.

De definitieve fusie is voorzien in de loop van 2024 nadat alle procedures afgerond zijn.

Lees de verdere overwegingen en ook de samenstelling van het bestuur bij Grafisch nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK