Bpost verwerft 100% van Active Ants

Bpostgroup verwerft alle aandelen van Active Ants, een filiaal actief in geautomatiseerde e-fulfilment voor online shops. De transactie werd op 21 augustus 2023 ondertekend.

bpostgroup bezit nu 100% van de Active Ants aandelen (i.p.v. 75%). Het bedrijf, dat in 2010 in Nederland het licht zag, kent een sterke groei. Active Ants is op dit moment present met 5 sites verspreid over 4 landen (Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk). In België is de site in Willebroek in april vergroot, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag om logistieke ondersteuning te bieden aan webshops. Het bedrijf verwerkt miljoenen pakjes voor webshops uit verschillende sectoren.

Philippe Dartienne, CEO a.i. Bpostgroup: “Bpostgroup blijft investeren in de toekomst. Dit is een nieuwe fase voor het bedrijf en past perfect in onze strategie. We namen in 2018 een meerderheidsbelang in Active Ants omdat we overtuigd waren van hun potentieel. Vandaag zien we hoe de diensten van Active Ants, Radial en Landmark Global elkaar perfect aanvullen en zo een meerwaarde creëren voor onze klanten. Wij bieden een uitgebreide waaier van diensten aan met een bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Ik wil uitdrukkelijk Jeroen Dekker en Jean Lahaye bedanken voor de 5 mooie jaren van professionele samenwerking.”

Bpostgroup Verwerft 100 Van Active Ants

Jeroen Dekker en Jean Lahaye, voormalige directeurs van Active Ants, verlaten het bedrijf maar verzekeren de overgang. Bram Blondé wordt per 21.08.2023 de nieuwe CEO van Active Ants.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK