Fespa bijeenkomst: Young Professionals en GenZ

Op 12 September 2023 organiseert FESPA Nederland een bijeenkomst bij Nimeto in Utrecht. Tijdens deze kennisbijeenkomst (primair georganiseerd voor de leden van ons platform FESPA Industry Innovators) zal er worden gekeken naar de toekomst.

Fespa Meeting

Met deze keer de focus op onderwerpen als: nieuwe omgangsvormen van arbeidsrelaties, ambities bij opleidingen voor onze industrie, toekomstperspectieven van werkgevers aan jonge medewerkers in de print- en sign industrie en verwachting en behoeftes van jonge medewerkers over de industrie. Kortom: Young Professionals en GenZ.Een middag vol met mooie nieuwe inzichten en veel interactie. Leden van het Platform Industry Innovators kunnen zich nog tot uiterlijk 1 september aanmelden voor deelname.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK