VIGC lanceert Young Professionals in Print

Met het initiatief wil VIGC jonge ondernemers en managers uit de branche met elkaar in contact brengen in een nieuw netwerk waar ze ervaringen en kennis kunnen delen.

Simba

Ruben Baestaens (één van de sprekers op #BOPE22) is één van de leden van het nieuwe netwerk ‘Young Professionals in Print’, dat VIGC lanceerde op #BOPE22. Het netwerk telt al een dertigtal leden. “We brengen jonge ondernemers samen, managers, kinderen van familiale ondernemers die willen overnemen”, zei Jos Steutelings, directeur VIGC.

“We gaan werken rond de thema’s die de deelnemers zelf belangrijk vinden. Meer jonge mensen bij onze werking betrekken, zal het voor iedereen alleen maar interessanter maken.” Namen zoals: Femke Helon (3Motion), Jesse Marynen (Buroform), Laura Goedertier (Cartim), Andreas Foriers (Creafor), Elisabeth Joos (Group Joos), enzovoort prijken op de ledenlijst. Lees ook de visie rondom dit onderwerp van Intergraf, de Europese koepelorganisatie van brancheverenigingen in een groot aantal Europese landen.

Bron (bewerkt): Grafisch Nieuws.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK